Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

μπόξερ προβλήματα υγείας

Τα σκυλιά επηρεάζονται από το μεγαλύτερο αριθμό των φυσικών γενετικών διαταραχών της τυχόν μη-ανθρώπινο είδος. Και πολλές από αυτές τις συνθήκες φαίνεται να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες φυλές: Οι μπόξερ έχουν πολλές γενετικές διαταραχές με την καρδιά και τα μάτια ασθένειες είναι η πιο κοινή. Με προσεκτική επιλογή και τον ενδελεχή έλεγχο, πολλές γενετικές διαταραχές μπορεί να εξαλειφθεί. 


 
"Αν και έχουν κάποια προβλήματα υγείας στους καθαρόαιμους σκύλους έχει αποδειχθεί ότι οφείλεται σε συγκεκριμένες γενετικές μεταλλάξεις, είναι άλλα προβλήματα υγείας πιστεύεται ότι προκύπτει από την επιλογή των ζώων για αναπαραγωγή σύμφωνα με τα πρότυπα της φυλής," ο Δρ Vicki Adams, δήλωσε (Animal Trust Υγείας). Στένωση αορτής
Στη στένωση της αορτής, υπάρχει μερική απόφραξη της ροής του αίματος καθώς αφήνει την αριστερή πλευρά της καρδιάς (της αριστερής κοιλίας), μέσω του κύριου αιμοφόρου αγγείου (αορτής), που μεταφέρει το αίμα στο υπόλοιπο σώμα. Στένωση της αορτής είναι μια κληρονομική καρδιακή νόσο.
Στένωση αορτής Διατατική μυοκαρδιοπάθεια
Μυοκαρδιοπάθεια είναι μια σοβαρή κληρονομική νόσος στην οποία ο καρδιακός μυς γίνεται φλεγμονή και δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες όπως η γενετική προδιάθεση και ιογενείς λοιμώξεις. Η νόσος εμφανίζεται πιο συχνά σε Doberman Pinscher και Boxer και μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια και αιφνίδιο θάνατο. Τα συμπτώματα συνήθως περιλαμβάνουν δυσανεξία άσκηση και λιποθυμία. Η θεραπεία εξαρτάται από το είδος της νόσου και μπορεί να περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ή εμφυτεύσιμες συσκευές. Διαθέσιμο δοκιμασίες προσυμπτωματικού ελέγχου για την υγεία: ηχοκαρδιογραφία και παρακολούθηση Holter.
Διατατική μυοκαρδιοπάθεια Μεσοκολπική επικοινωνία
Η καρδιά ενός σκύλου με μεσοκολπική επικοινωνία έχει ένα άνοιγμα στον τοίχο μεταξύ του δεξιού χώρου και την αριστερή περιοχή του άνω μέρους της καρδιάς. Το τείχος αυτό ονομάζεται διάφραγμα. Ως αποτέλεσμα, λίγο αίμα από την αριστερή atrim ρέει μέσα από την τρύπα στο διάφραγμα στο δεξιό κόλπο και να αυξήσει το συνολικό ποσό του αίματος που ρέει προς τους πνεύμονες. Η αυξημένη ροή αίματος από τη δεξιά πλευρά της καρδιάς στους πνεύμονες δημιουργεί ένα swishing ήχου, η οποία είναι γνωστή ως ένα καρδιακό φύσημα.
Δυστροφία του κερατοειδούς
Ο κερατοειδής είναι εξωτερικό στρώμα του ματιού. Είναι η σαφής, θολωτό επιφάνεια που καλύπτει το μπροστινό μέρος του ματιού. Μια κερατοειδούς δυστροφία είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένα ή περισσότερα τμήματα του κερατοειδούς χάνουν κανονική σαφήνεια τους οφείλεται σε μια ανάμιξη των θολό υλικό. Η ασθένεια είναι κληρονομική, επηρεάζει το δεξί και το αριστερό μάτια εξίσου, και δεν οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως τραυματισμούς ή δίαιτα.
Harderian πρόπτωση αδένα, Eye Cherry
Σε αυτή την κατάσταση, τον αδένα του τρίτου βλεφάρου, η οποία παράγει περίπου το ένα τρίτο των δάκρυ ταινία, prolapses ως ένα ροζ σαρκώδη μάζα που προεξέχουν πάνω από την άκρη του τρίτου βλεφάρου. Μπορεί να γίνει φλεγμονή και πληγωσμένη.
Harderian πρόπτωση αδένα (Eye Cherry) Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς - PRA
Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς (PRA) είναι ένας συλλογικός όρος που περιλαμβάνει ομάδα κληρονομικές, εκφυλιστικές αλλοιώσεις του αμφιβληστροειδούς (ένα στρώμα του νευρικού ιστού που καλύπτει το πίσω μέρος του βολβού του ματιού, όπου η αίσθηση της όρασης συμβαίνει.).
Προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς - PRA Η ενδοσπονδυλική ασθένεια δίσκων
Η ενδοσπονδυλική ασθένεια δίσκων είναι ένα κοινό πρόβλημα πίσω σε πολλές ράτσες σκύλων, συμπεριλαμβανομένης της Beagle. Είναι εκδηλώνεται με οξύ πόνο, απώλεια συντονισμού των κινήσεων και την παράλυση.
Η ενδοσπονδυλική ασθένεια δίσκων Δερματική Εξασθένιση
Δερματική Εξασθένιση είναι μια κληρονομική διαταραχή του δέρματος που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ελαστικό και εύθραυστο δέρμα που τα δάκρυα με την παραμικρή γρατσουνιά προκαλώντας ουλές και τις πληγές.
Δερματική Εξασθένιση Η δυσπλασία ισχίων
Η δυσπλασία ισχίων είναι μια προοδευτική εκφυλιστική πάθηση της πυέλου κοινού που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή χωλότητα και ο πόνος στα μεγάλα σκυλιά φυλής. Μπορεί να είναι πολύ εξουθενωτικές, αλλά με τη βοήθεια αρκετών έξυπνη χειρουργικές τεχνικές, η λειτουργία του ποδιού μπορεί να αποκατασταθεί, μερικές φορές σχεδόν με την κανονική δυναμικότητα. Δυσπλασία της άρθρωσης του αγκώνα είναι επίσης κοινή.
Η δυσπλασία ισχίων Bloat, γαστρικό Volvulus Διαστολή
Φούσκωμα και συστροφή του στομάχου ενός σκυλιού είναι μια σοβαρή κατάσταση κτηνίατροι κλήση του στομάχου volvulus διαστολή, ή GDV. Μπορεί να προκαλείται από την υπερκατανάλωση τροφής, ιδιαίτερα σε προδιάθεση φυλές, αλλά συχνά δεν υπάρχει υποκείμενη αιτία. Ένα σκυλί με GDV θα έχουν μια κοιλιά διαστέλλεται και μπορεί να φαίνεται ανήσυχο και κατάθλιψη και έχουν ξηρό αχθοφόρος.
Bloat, γαστρικό Volvulus Διαστολή Δερμοειδείς Sinus
Η λέξη "δερμοειδής» σημαίνει το δέρμα, όπως και η λέξη "κόλπο" είναι το κανάλι, εσοχή ή κοιλότητα. Η κόλπων δερμοειδής είναι μια κόλπων, η οποία συνδέει το δέρμα με το εξωτερικό περίβλημα του νωτιαίου μυελού στη σπονδυλική κανάλι ή άλλες κατασκευές στην περιοχή. Είναι συνήθως σε ρινική περιοχή, τη γλώσσα και την περιοχή γύρω από την ουρά. Αναγνωρίζεται από μια τούφα από τα μαλλιά που προεξέχουν από κάθε κόλπων και μερικές φορές περίπλοκη από τη μόλυνση (πρήξιμο και πόνο). Άλλα κοινά ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν έναν δερμοειδής κόλπων περιλαμβάνουν δερμοειδής κύστη, επιδερμική κύστη ένταξη, κύστη και τα μαλλιά της Αφρικής κύστη.
Δερμοειδείς Sinus Ιστιοκυτταρικών Ελκώδη Κολίτιδα
Ιστιοκυτταρικών ελκώδη κολίτιδα (HUC) είναι μια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου (IBD), που εμφανίζεται κυρίως στη φυλή Boxer. Προκαλεί φλεγμονή και έλκη, που ονομάζεται έλκη, στα τοιχώματα του παχέος εντέρου. Η φλεγμονή κάνει το κόλον κενό συχνά, προκαλώντας διάρροια. Έλκη μορφή σε χώρους όπου η φλεγμονή έχει σκοτώσει τα επιθηλιακά κύτταρα του παχέος εντέρου? Την έλκη αιμορραγούν και να παράγει πύον. Νέοι σκυλιά μπόξερ με σχετικά ήπια συμπτώματα της HUC μπορεί να ανταποκριθεί αρκετά καλά στην ιατρική και διατροφική θεραπεία με δίκαιη πρόγνωση.
Ιστιοκυτταρικών Ελκώδη Κολίτιδα Πυλωρική στένωση
Πυλωρική στένωση είναι μια στένωση της εξόδου από το στομάχι στο λεπτό έντερο (ονομάζεται πυλωρού). Αυτή η κατάσταση προκαλείται από μια πάχυνση των μυών του πυλωρού. Αυτό αποτρέπει το στομάχι από το άδειασμα στο λεπτό έντερο. Η αιτία της πάχυνσης είναι άγνωστη, αν και γενετικοί παράγοντες μπορεί να παίζουν ρόλο. Η πάθηση εμφανίζεται κυρίως σε Boxer και άλλα βραχυκεφάλων φυλών (Boston terrier, Pekingese, μπουλντόγκ, Shih Tzu και παρόμοια "μικρής μύτη" φυλές).
Πυλωρική στένωση Histiocytoma, Κακοήθεις ιστιοκυττάρωση
Histiocytoma είναι ένας τύπος καλοήθους όγκου του δέρματος. Histiocytomas μοιάζουν κόκκινα, θολωτό, αραιά μαλλιά οζίδια που εμφανίζονται με ταχύ ρυθμό (Εικ. 2). Συχνά συνοδεύονται από έλκος, αλλά δεν είναι επώδυνη. Τα πιο συνηθισμένα σημεία της ανάπτυξης του όγκου περιλαμβάνουν το κεφάλι, το λαιμό, ιδιαίτερα σε νεαρούς σκύλους. Σπανιότερα, όγκοι μπορεί να συμβεί στον κορμό και τα πόδια. Φυλές που επηρεάζονται ως επί το πλείστον είναι Retrievers Flatcoat, αγγλικά μπουλντόγκ, σκωτσέζικο τεριέ, Κυνοδρομίες, μπόξερ, και το τεριέ της Βοστώνης.
Histiocytoma, Κακοήθεις ιστιοκυττάρωση Υποθυρεοειδισμός
Υποθυρεοειδισμός μια πάθηση που εμφανίζεται όταν το σώμα του σκύλου underproduces θυρεοειδικών ορμονών προκαλώντας αναστάτωση του μεταβολισμού σκυλί. Η ασθένεια είναι πιο συχνά προκαλούνται από την καταστροφή του θυρεοειδούς αδένα. Σημάδια συνήθως αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας και μπορεί να περιλαμβάνουν θαμπό, ξηρό παλτό, τεμπελιά, συμμετρική τριχόπτωση, αύξηση του σωματικού βάρους και την τάση να αναζητούν ζεστά μέρη. Η κατάσταση αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή των θυρεοειδικών ορμονών.
Υποθυρεοειδισμός Ατοπία Δερματίτιδα
Ατοπία δερματίτιδα είναι η προδιάθεση για την αλλεργική νόσο σε απάντηση στα περιβαλλοντικά αλλεργιογόνα. Ένα από τα πιο κοινή πηγή αλλεργιογόνα που προκαλούν είναι η ατοπία ακάρεα της οικιακής σκόνης. Δέντρο, το γρασίδι και ζιζανίων γύρη μπορούν επίσης να προκαλέσουν την ασθένεια αυτή. Ψύλλων αλλεργική δερματίτιδα και παρασιτικών λοιμώξεων, όπως η σαρκοκοπτικής ψώρας (ψώρα) και otodectic ψώρας επίσης να προκαλέσει αντιδράσεις αλλεργικού τύπου.
Ατοπία Δερματίτιδα Κώφωση
Συγγενής κώφωση αναγνωρίζεται ως πρόβλημα σε πολλές φυλές των σκυλιών που φέρουν το γονίδιο ακραία αλευρωδών. Τέτοιες φυλές περιλαμβάνουν Δαλματίας, λευκό μπόξερ και λευκό αγγλικά τεριέ Bull. Περισσότεροι από 80 φυλές των σκυλιών έχουν αναγνωριστεί ως πάσχοντες από συγγενή κώφωση (κώφωση κατά τη γέννηση). Κληρονομικές κώφωση έχει περάσει μέσα από έναν ή και τους δύο γονείς. Λευκό μπόξερ ΔΕΝ πρέπει να αναπαράγονται. Κρυψορχία
Κρυψορχία είναι εκ γενετής ελάττωμα σε πολλές ράτσες σκύλων, όταν ένας ή και οι δύο όρχεις δεν κατεβαίνουν κανονικά. Οι όρχεις (όρχεις) να αναπτύξει στην κοιλιακή χώρα και σταδιακά κατεβαίνει στο όσχεο. Θα πρέπει να είναι παρόντες εκεί κατά τη γέννηση ή λίγο μετά. Εάν δεν έχουν κατέβει από τη στιγμή που το σκυλί είναι ενήλικας, έχει περιγραφεί είτε ως μονομερής chriptochid (όταν ο ένας όρχις είναι ακόμα διατηρείται στην κοιλιακή χώρα), ή μια διμερής chriptochid (όταν και οι δύο δεν έχουν κατέβει). Ελέγξτε με τον κτηνίατρό σας κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού.
Κρυψορχία Δεμοδήκωση
Δεμοδήκωση, που ονομάζεται επίσης Demodex ψώρας, είναι μια αλλεργική αντίδραση στο Demodex ακάρεα. Τα ακάρεα μεταφέρονται απευθείας από τη μητέρα στο κουτάβι μέσα στην πρώτη εβδομάδα της ζωής.
Δεμοδήκωση
Boxer δοκιμές καρδιά: όλα τα ζώα αναπαραγωγής πρέπει να ελέγχονται από τις καθορισμένες ειδικούς. Τα ζώα τα οποία είναι απαλλαγμένα από μουρμουρίσματα καρδιάς (βαθμός 0) μπορεί να θεωρηθεί απαλλαγμένη από αορτής και στένωση της πνευμονικής, και είναι κατάλληλα για σκοπούς αναπαραγωγής. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο της υγείας των μπόξερ στα προγράμματα αναπαραγωγής επίσκεψη American Boxer Λέσχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου